Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

2021 Herlitz SoftFlex Plus Ергономична раница с аксесоари Butterfly 50032631

2021 Herlitz SoftFlex Plus Ергономична раница с аксесоари Butterfly 50032631
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 178.90лв.
Модел: 50032631
Марка: Herlitz
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Моделът Herlitz SoftFlex Plus е една от най-добрите ученически раници подходяща за всякакви ситуации!

Herlitz SoftFlex - ергономична, безопасна и подходяща за деца.
Ученическа раница Herlitz SoftFlex е изключително ергономична, сигурна и притежава полезни функции. Нейната ергономична система за безкрайно регулиране на гърба, ергономичните дишащи възглавнички, регулируемите презрамки, гръдното коланче и подвижния колан за кръста, осигуряват максимален комфорт при носенето ѝ дори от по-слаби и малки деца. Тази система позволява оптималното адаптиране на раницата към всеки ученик. От гледна точка на безопасността, Herlitz разчита на качествени рефлексни и флуоресцентни материали в ярки, сигнални цветове. Раница СофтФлекс е направена с взаимозаменяеми велкро лепенки/баджове, което я прави изключително атрактивна за учениците.

Защо да купим ученическа раница Herlitz Soft Flex?
...за здрав гръб...
• благодарение на ергономичната си система

...предимства...
• тегло до 1,1 кг / празна /
• светлоотразителни части
• от дишащи импрегрирани материали, отблъскващи водата при дъжд
• регулиращи се презрамки, за да паснат на гърба на Вашето дете
• допълнителен колан през кръста и гърдите за равномерно разпределение на тежестта
• регулируема ергономична система (S-M-L), за да расте раницата заедно с детето
• тествани и препоръчани от специалисти-ортопеди
• съгл. German DIN 58124

Ученическата раница Herlitz SoftFlex е подходяща за основното училище, а именно от предучилищен до четвърти клас. Превъзходството ѝ пред другите модели на Херлиц е в регулируемата система на гърба. За нейното сигурно закопчаване е поставена Fidlock магнитна закопчалка, която се отваря с приплюзване. Под капака, основното отделение е снабдено и с пристягащи връзки. С обем от около 18 л, това е най-големият модел в колекцията от раници Herlitz 2020. Въпреки ергономичната регулируемата система за носене, чантата за училище СофтФлекс се отличава с ниското си тегло, което е по-малко от 1,1 кг.

С какви отделения разполага ученическа раница Herlitz SoftFlex?
Всички учебни помагала и учебници могат да се съхраняват в просторното основно отделение, в двата джоба с цип и в малкото отделение с цип, което е достъпно отвън и се намира в самия капак. Към нея има PVC папка, която се поставя в задната част на раницата, за да може по-тежките учебници и материали да са по-близо до гърба на детето. С място за учебна програма под капака, за да може ученикът редовно да следи програмата за всеки ден.

Ергономия на ученическа раница Herlitz Soft Flex Plus
Раницата за училище СофтФлекс Херлиц е с най-високото ниво на комфорт, защото тя расте с ръста на вашето дете. Системата ergoActive предлага оптимални възможности за регулиране и позволява безстепенно регулиране на височината (S-M-L-Система). Задната възглавница е с ергономична форма и е направена от дишаща материя. Удобните презрамки са регулируеми в две посоки - както в позицията на височината, така и дължината им може да бъде регулирана. Системата за носене и правилно разпределение на тежестта е подсилена и с допълнителни колани - колан за през гърдите, както и подвижен колан за през кръста с удобно подплатени страни. Раницата СофтФлекс е снабдена с удобна дръжка за носене в ръка или закачане.

Безопасност на ученическа раница Herlitz Soft Flex Plus
При Herlitz безопасността е също толкова важна, колкото ергономичността на раниците. При изработката им е използван висококачествен отразяващ материал ORAFOL, който е разположен отпред, отстрани и на презрамките на всички раници SoftFlex. Но това не е всичко: флуоресцентният материал в ярки, сигнални цветове също подобрява видимостта при носене на чантата в тъмните часове на денонощието.

Окомплектовка на раницата и картинки
Учениците могат да избират между няколко различни страхотни картинки. Има дизайни както за принцесите от приказките, така и за спортните момчета. В окомплектовката на училищната раница на SoftFlex има твърд, пълен несесер със 17 аксесоара, спортна торба за физическо и празен объл несесер. За да е по-яка и актуална раницата, към нея са добавени две велкро лепенки/баджове, за да могат учениците да персонализират своите раници.

Размери: 40 x 28 x 20 cм.
Обем: 18 литра
Състав: Полиестер, 3M
Специфика на модела: Ергономичен гръб.
Тегло: 1,1кг.

 

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.76573705673218