Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Asi Кукла бебе Коке с костюмче бяло и синьо 36см. 0405761

Asi Кукла бебе Коке с костюмче бяло и синьо 36см. 0405761
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 99.90лв.
Модел: 0405761
Марка: Asi
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Куклата Коке е подходяща за всяко малко дете. Бебето няма подчертан пол, така че може да се използва за ролята на момче и момиче, а само десенът и цветът на дрешките й могат да подскажат пола на бебето. Ръцете, краката и главата са изработени от мек винил, който е гладък и приятен на допир. Коремът на куклата е изработен от плат и изпълнен с мека подплата, благодарение на което бебето ще бъде перфектно за гушкаща играчка. Малките устни, розовите бузи и малките ръце придават чар на бебето, а издълбаните трапчинки по юмруците и гънките в коленете или подчертаните черти на лицето правят бебето да изглежда реалистично.

Можете да вземете Коке навсякъде с Вас. Коке носи сладко костюмче на звездички и сини дантели. Дрехите се закопчават с велкро, което ще направи играта още по-забавна и интересна. Малките деца ще могат да събличат и обличат своята любима кукла. Комплектът за кукли се допълва от сладка шапчица в същия десен като костюмчето и със сини дантелки. Шапката се завързва под брадичката на куклата с връзка.

Играчката е опакована в елегантна фирмена кутия с оригиналното лого на марката Asi, поради което ще бъде перфектен подарък за всеки повод. Изработен и опакован по този начин, той привлича погледа на много колекционери или любители на кукли.
Комплектът съдържа:
кукла с меко тяло, високо 36 см;
костюмче със сини дантели;
шапка;
шише.
В цената влизат всички артикули.
Марката Asi се отличава с висококачествени материали, прецизно довършване на продуктите и подбрани с вкус тоалети. В името на нашите деца испанската компания отговаря на всички ограничителни стандарти за безопасност, както се вижда от получените CE сертификати. Целият асортимент на дадена компания е тестван за физическа, токсична и запалимост. Куклите са изцяло произведени в Испания. Производителят е положил всички усилия да осигури на детето много незабравими спомени след игра с куклата.
Куклата се препоръчва за деца над 3 години.
Размер на опаковката: 46 × 21 × 12 см.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.76579689979553