Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Asi Кукла бебе Лея с рокличка на бели звезди 0185250

Asi Кукла бебе Лея с рокличка на бели звезди 0185250
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 149.90лв.
Модел: 0185250
Марка: Asi
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Искате ли да направите подарък, за който дълго ще се говори?
Бебе Лея е създадено само за гушкане и обожаване. Няма малка госпожица, която да може да устои на това мило създание.

Това красиво и изразително бебе от марката Asi е ръчно изработено, то е с височина 46 сантиметра и тежи приблизително 0.85 кг. Куклата има големи сини очи, които са като истински, тя има дори мигли и вежди. Изключително реалистична, Лея има винилови крайници и меко тяло.

Бебето има подвижна глава, ръце и крака, така че лесно може да заема различни позиции. Крайниците и главата й са гладки и приятни на усещане, благодарение на много мекия винил, от който са направени.

Идеална е за гушкане, защото тялото на бебето е меко. Тази уникална кукла ще накара лесно всяко дете да поспи следобед в нейната компания.

Лея е облечена в нежна розова рокличка на бели звездички, декорирана с ефектна бяла панделка. Има и шапчица в същия десен. Като всяко бебе, Лея обожава своето шише за хранене, с което е неразделна.

Дрехите на куклата могат да бъдат свалени, за да бъде играта по-приятна и да децата да придобият уменията, свързани с обличането на детето. . 

Вашето дете може да вземе куклата със себе си на рожден ден или неделна разходка. То може да се грижи за малкото си бебе, да сменя дрехите муи да го заведе навсякъде със себе си, за да се чувства като истинска майка.

Куклата се предлага в красива розова кутия, което я прави идеална за  подарък за всяко бебе. По време на играта с кукли децата се учат на добрина и грижовност, както и чувство за отговорност и грижа за другите.

Комплектът включва:

  • мека кукла;
  • розова рокля на звезди;
  • шапка;
  • шише.

Играчката е подходяща за деца над 1 година.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.78828096389771