Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

* BITZEE Интерактивен цифров Домашен любимец 6067790 Spin Master ОЧАКВА СЕ

* BITZEE Интерактивен цифров Домашен любимец 6067790 Spin Master ОЧАКВА СЕ
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 129.90лв.
Модел: 6067790
Марка: Spin Master
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

* BITZEE Интерактивен цифров Домашен любимец 6067790 Spin Master

Цифровият домашен любимец Bitzee, който можеш да докоснеш!
Влезте в свят на дигитални домашни любимци в дланта на ръката си! Представяме ви Bitzee: цифровият домашен любимец, който можете да докоснете и почувствате! Интерактивните домашни любимци Bitzee реагират на плъзгане, накланяне, разклащане и докосване със звуци и реакции! Всеки Bitzee започва като бебе. Като истински домашни любимци, виртуалните домашни любимци Bitzee се нуждаят от любов и грижи, за да растат. Колкото повече играете, толкова повече домашни любимци Bitzee ще отключите! Използвайте лакомства, за да привлечете нов домашен любимец Bitzee. Съберете всичките 15 интерактивни животни като котка, зайче, еднорог и други! Хранете ги и си играйте, люлейте ги за да спят, почиствайте след тях и им давайте любов. Гледайте ги как растат от бебе, през възрастен, до Super Bitzee! Колкото повече играеш, толкова повече домашни любимци Bitzee ще отключиш. Отключете всеки домашен любимец Super Bitzee и открийте уникални тоалети и игри, след което използвайте лакомството, за да привлечете следващото си виртуално животно. Съберете 15 домашни любимци Bitzee във вашия калъф и покажете колекцията си на приятели навсякъде! Когато възрастните цифрови домашни любимци Bitzee се развият до Super Bitzee, открийте странни изненади като забавни тоалети и уникални детски игри, които можете да играете заедно! 
Играчките Bitzee за момчета и момичета са идеални за деца, които обичат анимация, детска електроника, играчки за изненада, играчки животни, fidget играчки и STEM играчки – дори възрастните ще бъдат хипнотизирани с иновативния обрат на Bitzee върху играчки и игри от 90-те години от тяхното детство! Интерактивните играчки домашни любимци Bitzee за деца са страхотни подаръци за рожден ден, коледни подаръци или подаръци за момичета и момчета за всеки повод. Излезте от кутията с Bitzee!

Bitzee е отвъд ограниченията на 2D екрана; това е интерактивният домашен любимец, който наистина можеш да докоснеш и почувстваш в нашия 3D свят. 
Домашните любимци Bitzee се нуждаят от твоята любов и грижи. 
Изживей интерактивните цифрови домашни любимци, както никога досега.

Включва:
1x Bitzee,
1x ръководство за бърз старт,
1х ръководство с инструкции,
3х АА 1.5V батерии.

Размер с опаковката: 14.61 х 11.75 х 14.61 см.
Подходяща за деца над 5+ години.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.8529360294342