Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Lego Vidiyo Бонбонена русалка 43102

Lego Vidiyo Бонбонена русалка 43102
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 49.99лв.
Модел: 43102
Марка: Lego
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Подходящо за деца над 7 години
Комплектът съдържа 71 части.
Модел: 2021

Приложението LEGO® VIDIYO ™ е съвместимо с избрани устройства с iOS и Android. Моля, проверете съвместимостта на www.LEGO.com/devicecheck.
Отворете света на създаването на музикални видеоклипове за деца, които обичат да танцуват и да изпълняват. Този LEGO® VIDIYO ™ Candy Mermaid BeatBox (43102) прави всяко време за игра вълнуващо. Изтеглете безплатното приложение, за да сканирате минифигурата и да разкриете страхотната сцена на русалката. След това сканирайте BeatBits, за да отключите специални ефекти, предизвикателства и още, докато децата създават свой собствен уникален музикален видеоклип, за да споделят с други създатели в приложението, безопасно за деца.
Преносим за забавление в движение
Децата ще харесат да строят BeatBox с помощта на парчетата LEGO. Те могат да избират от дизайн на сладолед, опашка на русалка или китара - или да направят своя собствена. BeatBox се сгъва с място за съхранение на BeatBits и минифигурата, така че е идеален за игра в движение.
Създавайте музикални изживявания
Комплектите LEGO VIDIYO предлагат безопасно социално изживяване, като помагат на децата да станат режисьори, продуценти и звезди на собствените си музикални видеоклипове. Вижте как тяхната креативност расте, докато произвеждат видеоклипове, изпълнени с музикални миксове, забавни герои, песни, танцови движения и невероятни ефекти.
Вдъхновете децата да режисират и да участват в собствените си музикални видеоклипове с LEGO ® VIDIYO ™ Candy Mermaid BeatBox (43102). Включва минифигурка на русалка с китара, 14 случайни BeatBits и 2 специални BeatBits.
Изтеглете безплатното приложение LEGO® VIDIYO ™, за да сканирате минифигурата и BeatBits със специален ефект. Децата ще се радват да видят как техният герой оживява в музикалното си видео.
Сканирайте BeatBits в приложението, за да отключите специални ефекти като ефекта на музикалния театър със звуци от месингов инструмент.
Забавем музикален комплект идеален за момче или момиче на възраст над 7 години. Този комплект също прави страхотен празничен подарък за всяко дете, което обича музикални играчки, танци и изпълнения.
Размерът на BeatBox е с височина над 8 инча, дължина 2 инча (7 см) и 3 с ширина 10 см.
BeatBox се сгъва, за да могат децата да водят музикалния си свят на турне, където и да отидат. Вътре в BeatBox има място за съхранение на тухлената сцена за сканиране, 16 BeatBits и китарата на русалката.
Комплектите на LEGO® VIDIYO ™ предлагат нов опит за социална игра, за да помогнат на момчетата и момичетата да станат режисьори, продуценти и музикални звезди, докато режисират и споделят свои собствени музикални видеоклипове.
Компонентите LEGO® отговарят на строги индустриални стандарти, за да гарантират, че са последователни, съвместими и се свързват надеждно всеки път - това е така от 1958 г.
LEGO® компонентите се изпускат, загряват, смачкват, усукват и анализират, за да се уверят, че отговарят на високите световни стандарти за безопасност.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.73368692398071