Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Lego Vidiyo Парти Лама 43105

Lego Vidiyo Парти Лама 43105
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 49.99лв.
Модел: 43105
Марка: Lego
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Подходящо за деца над 7 години
Комплектът съдържа 82 части.
Модел: 2021

Приложението LEGO® VIDIYO ™ е съвместимо с избрани устройства с iOS и Android. Моля, проверете съвместимостта на www.LEGO.com/devicecheck.
Отворете света на създаването на музикални видеоклипове за деца, които обичат да танцуват и да изпълняват. Този LEGO® VIDIYO ™ Party Llama BeatBox (43105) прави всяко време за игра вълнуващо. Изтеглете безплатното приложение, за да сканирате музикалната минифигура и да разкриете страхотната сцена на ламата. След това сканирайте BeatBits, за да отключите специални ефекти, предизвикателства и още, докато децата създават свой собствен уникален музикален видеоклип, за да споделят с други създатели в приложението, безопасно за деца.
Преносим за забавление в движение
Децата ще харесат да сглобяват BeatBox с помощта на частите LEGO. Те могат да избират от дизайн на палмово дърво, ролери или маракаси - или да направят свои собствени. BeatBox се сгъва с място за съхранение на BeatBits и минифигурата, така че е идеален за игра в движение.
Създавайте музикални изживявания
Комплектите LEGO VIDIYO предлагат безопасно социално изживяване, като помагат на децата да станат режисьори, продуценти и звезди на собствените си музикални видеоклипове. Вижте как креативността им расте, докато произвеждат видеоклипове, пълни с музикални миксове, забавни герои, песни, танцови движения и невероятни ефекти.
Помогнете на децата да насочват и да участват в собствени музикални видеоклипове с LEGO® VIDIYO ™ Party Llama BeatBox (43105). Включва минифигурка от лама с аксесоар за маракаси, 14 случайни BeatBits и 2 специални BeatBits.
Изтеглете безплатното приложение LEGO® VIDIYO ™, за да сканирате минифигурата и BeatBits със специален ефект. Децата ще се радват да видят как техният герой оживява в тропически музикален видеоклип, вдъхновен от самба.
Сканирайте BeatBits в приложението, за да отключите специални ефекти като цветния тропически техно ефект.
Забавно изживяване за момче или момиче на 7 и повече години. Този комплект също прави страхотен празничен подарък за всяко дете, което обича музикални играчки, танци и изпълнения.
Размерът на BeatBox е с височина над 8 инча, дължина 2 инча (7 см) и 3 инча (9 см) широка.
BeatBox се сгъва, за да могат децата да водят музикалния си свят на турне, където и да отидат. Вътре в BeatBox има място за съхранение на тухлената сцена за сканиране, 16 BeatBits и маракасите на ламата.
Наборите LEGO® VIDIYO ™ предлагат нов опит за социални игри, за да помогнат на момчетата и момичетата да станат режисьори, продуценти и музикални звезди, докато режисират и споделят свои собствени музикални видеоклипове.
Компонентите LEGO® отговарят на строги индустриални стандарти, за да гарантират, че са последователни, съвместими и се свързват надеждно всеки път - това е така от 1958 г.
LEGO® компонентите се изпускат, загряват, смачкват, усукват и анализират, за да се уверят, че отговарят на високите световни

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Lego Vidiyo Парти Лама 43105
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Етикети 43105, lego, vidiyo, парти лама,
.7: 0.74104499816895