Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Lego Vidiyo Приятели от бандата серия 1, случайна фигурка 43101

Lego Vidiyo Приятели от бандата серия 1, случайна фигурка 43101
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 13.99лв.
Модел: 43101
Марка: Lego
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Подходящо за деца над 7 години.

Приложението LEGO® VIDIYO ™ е съвместимо с избрани устройства с iOS и Android. Моля, проверете съвместимостта на www.LEGO.com/devicecheck.
Вдъхновете децата да режисират, продуцират и играят във вълнуващи музикални видеоклипове с LEGO® VIDIYO ™ Bandmates (43101) и приложение. С 12 героя за събиране, всички вдъхновени от различни музикални жанрове, тази група играчки минифигурки включва танцьори, рапъри, китаристи, барабанисти, певци и други. Играта започва веднага, когато децата съживят героя във видеоклипа си, използвайки приложението.
Отключете вълнуващи ефекти с BeatBits
Всеки Bandmate има различна личност и идва с 3 BeatBits. Сканирайте BeatBits в приложението, за да отключите ефекти, звуци и други, докато децата насочват музикалното си видео. С редовно актуализиращ се избор на песни, децата могат да се насладят на ново музикално изживяване всеки път, когато играят.
Споделяйте безопасно музикални видеоклипове онлайн
Приложението LEGO VIDIYO се предлага с редица функции за защита на децата онлайн. Аватарите и генерираните от приложения потребителски имена поддържат потребителите анонимни. Всички качвания на видеоклипове и коментари се модерират, а родителското табло за управление позволява на възрастните да контролират това, което детето им може да споделя и има достъп.
Въведете децата в музикална социална игра, докато режисират, продуцират и играят в техните притежавайте музикални видеоклипове с играчки LEGO® VIDIYO ™ Bandmates (43101) и приложението VIDIYO.
Изтеглете безплатното приложение LEGO® VIDIYO ™, за да сканирате минифигурата и BeatBits със специален ефект. Децата ще се радват да видят как техният герой оживява в музикалното видео, което те режисират, продуцират и снимат.
Всеки Bandmate идва с 3 BeatBits за сканиране в приложението, като отключва специални видео ефекти като звукови ефекти и костюм промени. С 92 BeatBits за събиране, децата ще се радват да добавят към колекцията си.
LEGO VIDIYO ™ Играчки Minifigure Bandmates отключват свят на персонализиране и творческа игра в приложението, което ги прави идеален подарък за празници за момчета и момичета на възраст 7 и повече, които обичат музиката и изпълненията.
Приложението LEGO® VIDIYO ™ се предлага с набор от функции за сигурност за онлайн безопасност, включително родителско табло, анонимни потребителски имена и модерирани коментари.
Всяка мистериозна кутия съдържа минифигура от Bandmates от серия 1, 2 случайни BeatBits, 1 специален BeatBit, 1 аксесоар, тухлена сцена с място за 3 BeatBits, инструкции и колекционен лист.
LEGO® VIDIYO ™ комплекти предлагат ново социално изживяване, което помага на момчетата и момичетата да станат режисьори, продуценти и звезди, създавайки и споделяйки свои собствени музикални видеоклипове.
Компонентите LEGO® отговарят на строги индустриални стандарти, за да гарантират, че са последователни, съвместими и се свързват надеждно всеки път - така е от 1958 г.
LEGO® компонентите се изпускат, загряват, смачкват, усукват и анализират, за да се уверят, че отговарят на високите световни стандарти за безопасност.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.91070199012756