Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Lego Star Wars Детето Йода 75318

Lego Star Wars Детето Йода 75318
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 219.90лв.
Модел: 75318
Марка: Lego
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Представяме Ви новите конструктори от Lego Star Wars за 2020 година!

Конструкторът е подходящ за деца нaд 10+ години.
Комплектът съдържа 1073 части.
Модел година: 2020

Увеличете фактора на сладостта на максимум с този LEGO® Star Wars™ Бейби Йода (75318), построй-и-изложи модел. Автетичните детайли на този популярен герой, добре познат като Бейби Йода, са пресъздадени в LEGO стил с глава, уши и уста позволяващи различни изражения. В добавка Бейби Йода държи любимия на децата скоростен лост (включен в модела).
Тотално завладяващ Страхотен подарък за деца 10+ години, както и за всеки фен на Междузвездни войни. Включва ясни инструкции за строене, на които дори начинаещ лего фен може да се наслади. В модела се включва и табелка с данните на Детето Йода и минифигурка на Бейби Йода, която завършва великолепната презентация.
Лего Междузвездни войни за всички! Продуктите на ЛЕГО пресъздават иконични звездни битки, превозни средства и герои от легендарната вселена на Междузвездни войни от 1999 година. Лего Междузвездни войни е една от най-успешните теми на лего, с голям избор от модели за игра, които вълнува фенове от всякакви възрасти.
Феновете могат да построят свой собствен Бебе Йода (75318) модел от Междузвездни войни: Мандалорецът, възпройзвеждайки автентичния LEGO® стил и детайли, и да създадат вдъхновяваща мостра на героя.
Този нов за ноември 2020 модел обхваща всички запомнящи се характеристики на този известен малък Star Wars™ герой, включва глава, движещи се уши и регулираща се уста с различни изражения.
Моделът включва 1073 части и е страхотен подарък за колекционери на Междузвездни Войни
Размерите на модела са 19см височина, 21см широчина и 13см дължина, моделът също така не заема много място, но е сигурно, че ще направи впечатление.
Моделът не включва батерии и е страхотен начин детето ви да се забавлява с приятели и семейство.
Не е нужно да предизвиквате силата да свързва или разделя LEGO® тухлички! Тухличките се тестват и посрещат най-високия стандарт в индустрията, техния анализ ни уверява, че са възможно най-безопасните на земята, както и в далечни галактики!

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.75376391410828