Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Smart Trike Сгъваема триколка smarTfold 7 в 1 Grey STR7J Vibe 5503114

Smart Trike Сгъваема триколка smarTfold 7 в 1 Grey STR7J Vibe 5503114
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 549.00лв.
Модел: 5503114
Марка: Smart Trike
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

SmarTfold е триколка, създадена според най-новите и напреднали технологии в тази област.
Тя е нов, революционен 7-в-1 вариант от Smart Trike!
С нейна помощ, без съмнение ще сбъднете мечтата на своето дете да притежава сигурно средство, чрез което да овладее умението да кара колело в близко бъдеще.
Сгъваемата бебешка триколка STR7 Vibe 7-в-1 е предназначена да расте заедно с вашето бебе от 6 - 36 месеца и да се сгъва компактно, което я прави идеален избор за пътуване със семейството.
Touch Steering® дава на родителя контрол над бебешката триколка чрез безпроблемно маневриране: едно леко докосване на дръжката на триколката от родителя, леко натискане и тя интуитивно се насочва в правилната посока.

Бебешката триколка STR7 Vibe разполага с полулегнала седалка, за да може вашето бебе да седи изправено или да спи удобно по време на движение. Тя има подплатено покритие за оптимален комфорт, който може да се сваля и пере при нужда.
Пълна с функции за безопасност, триколката за малко дете гарантира спокойно и без стресово возене за всички. Съдържа спирачна система, управлявана от родител, регулируема 5-точков сбруя и предпазна лента, за да може безопасно да се закопчава бебето. Сложете край на неудобството по време на пътуване с детето Ви.

С иновативната сгъваема триколка от СмартТрайк - smarTfold, можете да предоставите пълен комфорт на бебето си, а на Вас функционалност и спокойствие. Детската сгъваемата триколка smarTfold 7-в-1 е предназначена за деца на 6м+ и благодарение на 7-те си етапа, расте заедно с Вашето дете:
Етап 1: Сгъва се компактно. Съхранява се удобно или може да обикаляте с разтегателната родителска дръжка за лесно возене.
Етап 2 (6M +): Седалка с полулегнало положение. Бебето ви се радва на комфортно пътуване с уютно, подплатено покривало на седалката и полулегнала седалка, което прави бързината по време на движение удобно за всички.
Етап 3 (9M +): Комфорт и забавление. Бебето се радва на удобно возене, седнало изправено, с разтегателен сенник, 5-точкова сбруя, предпазен борд и подложка за почивка на крачетата за порастващите бебета.
Етап 4 (12M +): Поддържаща стойка. Премахнете подложката за почивка на крачетата за порастващите бебета. Разгънете поставката за крачетата за малко дете, което му позволява да седи по-изправено, докато опира краката си в положение надолу.
Етап 5 (18M +): Развива ценни умения. Премахнете сенника и гледайте как бебето изгражда баланс, любопитство и увереност, докато се наслаждава на забавно яздене и гледка с широко отворени очи.
Етап 6 (24M +): Научаване на въртене на педалите. Затворете стойката за крачетата, свалете предпазния борд, прикрепете педалите и използвайте бутона за управление, за да превключвате между контрола родител и дете. Изградете двигателни умения, докато се научите да карате.
Етап 7 (30-36M +): Подкрепя независимостта. Затворете родителската дръжка. Високата опора на гърба и 5-точкова сбруя поддържат бебето сигурно, докато то щастливо върти педалите самостоятелно и се отправя към малки приключения.

Функции на сгъваемата триколка smarTfold с марка SmartTrike:
- Стандартни функции за безопасност на количката
- Компактен и напълно сгъваем
- 2-степенни педали за обучение
- Амортисьори на предното колело
- Седалка за лежане за кратка дрямка
- Лесен за управление Touch Steering®
- Размер с опаковката: 63.5 x 29 x 38.7 см.
- Тегло: 10.8 кг.

Подходяща за деца от 6+ месечна възраст до 3 годишна възраст.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 1.3679358959198