Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

WoodyLand Дървен влак с релси, кран и пързалка 130 части 90588

WoodyLand Дървен влак с релси, кран и пързалка 130 части 90588
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 199.90лв.
Модел: 90588
Марка: Woody
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Голям комплект с влакчета, релси, колички, автобуси, вагончета с товари, които могат да бъдат товарени и разтоварвани с помощта на кран, включен в комплекта. В комплекта ще намерите и части, с които да сглобите голям изкачващ се мост с площадка с кран на върха. От площадката се спуска голяма пързалка, от където можете да пускате количките и вагончетата.

Комплектът се състои от 130 елемента.
Играчката развива ръчната ефективност и координацията между ръцете и очите. Комплектът ще запознае детето и с различните форми и цветове.  За да подреди релсовия път с виадукта, детето трябва да мисли логично, а подреждането на останалите елементи спомага развитието на творчеството и пространственото възприятие.
Комплектът е изработен от масивна висококачествена дървесина, боядисана в ярки цветове, което допълнително ще насърчи детето да играе.

Релсовият път, тунела и гарата са съвместими с продуктите на Lelin, Brio, Bigjigs, IKEA, ELC, Little Steps, Eichhorn и Hape, така че лесно можете да разширите конструкцията. В нашия магазин можете да закупите и много елементи с които можете да удължите конструкцията - мостове, кран, тунели, гари, знаци, релси и много различни влакчета.

Материал: дърво, метал, магнити
Тегло:  5.500  кг.
Декларация за съответствие CE
Размер на играчката: 58 х 40 х 11,5 см
Препоръчва се за деца над 3 години.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.80053210258484