Категории
 
Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

2022 Batman Батман с мотоциклет и дистанционно управление 6060490

2022 Batman Батман с мотоциклет и дистанционно управление 6060490
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 119.90лв.
Модел: 6060490
Марка: Spin Master
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Състезавайте се с Батман в действие с DC Comics Batcycle RC в мащаб 1:10! Дистанционното управление Batcycle с фиксирана фигура на Батман включва лесно за управление дистанционно управление, автентичен стил от филма Батман и невероятни детайли, които вдъхват живот на вашия Batcycle. Разходете се по улицата на Готъм Сити, като използвате дистанционното управление с 2,4 GHz двоен джойстик. Дистанционното управление може да се зарежда през USB и разполага със сензори за извън обхват, така че ще знаете кога вашият Batcycle трябва да остане в обхват, да се презареди и да може отново да се задейства. Състезавайте се в Gotham City с Мотоциклета на Батман с дистанционно управление.
Това радиоуправляемо превозно средство разполага с лесно за управление дистанционно управление, автентичен филмов стил, работещи фарове и фиксирана фигура на Батман! Управлявайте своя високопроизводителен мотоциклет с радиоуправление във всяка посока с 2.4GHz контролер с двоен джойстик!
Състезавайте се с до 6 превозни средства наведнъж без намеса и управлявайте своя RC от разстояние до 30 метра. Batcycle RC в мащаб 1:10 точно като във филма Батман! Batcycle RC включва фиксиран ездач на Батман с наметало от плат! Използвайте въображението си, за да съживите любимите си сцени от филма Батман! Страхотни идеи за подаръци като играчки Батман за деца, коли играчки, коли за деца, играчки за супергерои, екшън фигурки, RC коли и страхотни играчки за момчета от всички възрасти! Насърчава играта на преструвки и въображението!
Включва: 1 RC Batcycle, 1 контролер, 1 ръководство с инструкции.
Подходящо за деца над 4+ години.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.79803395271301