Категории
 
Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

2022 Na! Na! Na! Surprise Къмпинг комплект с кукла 2в1 Sierra Foxtail Fox 579373

2022 Na! Na! Na! Surprise Къмпинг комплект с кукла 2в1 Sierra Foxtail Fox 579373
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 139.90лв.
Модел: 579373/579397EUC
Марка: MGA Entertaiment
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Време е да изследвате на открито със стил с изцяло новите кукли за къмпинг Na Na Na Surprise! Получавате комплект 2в1 - мека модна кукла плюс уютен спален чувал с животинче! Куклите за къмпинг разполагат с привличащи вниманието модни модели на животинска тематика, уютен плюшен спален чувал с щампа на животинче, бродирана възглавница и четка с животинче! Куклите Na Na Na Surprise са първите по рода си меки модни кукли, които са с отпечатано лице и модни детайли.

Представена в отворена опаковка, за да покаже всички детайли за качество, ще бъде по-лесно от всякога да ги съберете всички! Меките модни кукли и комплекти Na Na Na Surprise са за колекционери и деца – момичета и момчета на възраст от 5 до 10 години и нагоре, които са вдъхновени от животните, обичат приятелството, приказността и всичко уютно и меко, включително плюшени играчки животни, изненади и сладки животински уши! Като подарък за рожден ден или подарък за всеки специален повод, Na Na Na Surprise плюшени и бляскави кукли, стилни комплекти за игра за кукли и сладки аксесоари осигуряват всички усещания и часове на социална и въображаема игра с братя, сестри и приятели!

Sierra Foxtail има дълга оранжева коса, вдъхновена от лисица. Тя идва с отпечатани детайли на лицето и дрехите и красива мода, вдъхновена от лисица. Тя е облечена в уютно бяло яке с пухкава яка и ръкави, бяла пола с катарама за колан и цип, вдъхновени от лисица, туристически обувки с щампа на лисица и шапка с лисичи уши.
Шапката й не се сваля;
Размер накуклата: 19см;
Цената е за 1 брой. Доставка според моментната наличност.
Препоръчителна възраст: 6+ години.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.83331608772278