Категории
 
Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

L.O.L. Surprise Movie Magic Кукла в сфера Асортимент 576488

L.O.L. Surprise Movie Magic Кукла в сфера Асортимент 576488
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 35.90лв.
Модел: 576488
Марка: MGA Entertaiment
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Изцяло новите кукли LOL Surprise Movie Magic са готови да се представят и да покажат своите актьорски и филмови умения на най-добрия филмов комплект LOL Surprise!

Разопаковай 10 изненади с кукли LOL Surprise Movie Magic, включително филмови реквизити, филмови сцени и 3D очила! Всяка кукла идва с карта и своя уникална сюжетна филмова сцена! Освен това, Movie Scenes могат да се комбинират помежду си, когато получите повече от една кукла от поредицата Movie Magic. Открийте тайните съобщения за повече забавление! Използвайте включения обектив за очи, за да разкриете тайното съобщение на всяка кукла Movie Magic и след това включете съобщението в попълването на празния сценарий на Movie! Съберете 2 лещи за очи, за да завършите чифт очила. Нахранете или изкъпете куклата си за водна изненада, включително промяна на цвета!

Съберете всички 12 чисто нови кукли LOL Surprise Movie Magic и създайте най-великия филм, който Вселената е виждала! Включете всички тайни съобщения в попълването на празния сценарий на филма, за да завършите сценария. Или напишете свой собствени творчески думи на празното място! Ще откриете член на актьорите или член на екипа? Колекционна кукла с аксесоари е чудесен подарък за рожден ден за деца или подарък за всеки повод. Перфектен за забавна и творческа игра за деца.
*Цена за 1 бр. кукла в сфера, асортимент. Доставка според моментната наличност!

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.8153989315033