Категории
 
Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

L.O.L. Surprise OMG Къщата на изненадите 576747

L.O.L. Surprise OMG Къщата на изненадите 576747
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 669.90лв.
Модел: 576747
Марка: MGA Entertaiment
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Забавлявайте се докато оцветявате с LOL Surprise!  Чисто новита, красива LOL Surprise OMG къща се предлага с 85 изненади и е с 4 етажа и 10 стаи, включително спалня, баня, напълно оборудвана кухня, хол, басейн, вътрешен двор на покрива и други. И всяка от 10-те напълно обзаведени стаи са подходящи за всички модни кукли OMG и кукли LOL Surprise, включително 6 -те въртящи се трансформиращи стаи, които разкриват допълнителни функции!

Насладете се на интерактивните светлини, на камината, на вътрешния двор на покрива и проверете работещия асансьор, съдомиялната машина в кухнята и други.
Със спирална пързалка и работещ асансьор, който побира 2-3 кукли, вашите кукли LOL Surprise и модни кукли OMG вече имат достъп до всеки етаж на тази 4-етажна къща за кукли! Освен това мебелите се трансформират, а стаите се въртят!
Чудесен подарък за рожден ден за деца или подарък за всеки повод. Перфектен за забавна и творческа игра за деца.

- 1-ви етаж: Вкарайте колата в гаража или се възползвайте от Drive-in за да вземете храна за изпът или да хапнете на място.
- 2-ри етаж: Всекидневна с разтегателен диван, бар за закуска с места за 2 завъртания, за да разкриете напълно оборудвана кухня със зареден хладилник.
- 3-ти етаж: Спалня с таванско легло, което се трансформира, за да разкрие 2 по-малки легла за преспиване, голяма вана и тоалетна.
- 4-ти етаж: Седалки за вътрешен двор на покрива.
- Светлините за камината работят с батерии (включени и сменяеми).

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.78032207489014