Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Мelissa & Doug Интерактивен волан за игра 41705

Мelissa & Doug Интерактивен волан за игра 41705
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 169.90лв.
Модел: 41705
Марка: Melissa & Doug
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Малките любители на автомобилните състезания ще бъдат щастливи да притежават това невероятно дървено табло за управление на Melissa & Doug.
Воланът за игра е реалистичен, монтиран е на здраво дървено табло със светлини, звукови ефекти и движещи се части, включително превъртащ се GPS. Включва още ключ за стартиране, превключване на предавките, радио с 4 станции, клаксон, регулируеми вентилатори за топлина и климатик, сигнал, индикатори за опасност и фарове, бутон за спортен режим, таймер за обратно отброяване на резервоара за газ, капачка за газ.
Завъртете ключа, за да стартирате и превключите в задвижване, завъртете колелото, за да задържите колата на пътя на GPS дисплея. Подвижните части и бутоните позволяват на малчуганите да издават звуков сигнал, да регулират вентилационните отвори, да включват сигнали, индикатори за опасност и фарове и да въртят двигателя. Настройте таймер за обратно броене до изпразване на резервоара за газ и свалете капачката за газ, когато дойде време за пълнене.
Страхотна играчка, която развива координацията око-ръка, насърчава въображаемата игра и помага на децата да разбират процеса на причината и следствието.
Подходяща възраст: 3+
Материал: Дърво
Батерии модел: AA
Брой батерии: 2
Батерии включени в комплекта: Не

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
.7: 0.75118494033813